Maatregelen ivm het Coronavirus

Als u vragen heeft over het Corona virus vindt u de meest actuele informatie op http://www.rivm.nl of http://www.thuisarts.nl.

Indien u een Coronatest wil laten doen kunt u de GGD bellen: Telefoonnummer 08001202

Mondkapje: indien u vanwege een beperking of ziekte geen mondkapje kunt dragen kunt u zelf een verklaring opstellen. De huisarts geeft daar voor geen verklaring af. Informatie hierover vindt u op :

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/mondkapjes/mensen-met-een-beperking-of-chronische-ziekte

—————————————————————————————————

In geval van twijfel neem dan altijd eerst TELEFONISCH contact op en ga niet zelf naar de praktijk/huisartsenpost of Eerste Hulp vanwege mogelijk besmettingsgevaar.

Voor u en onze veiligheid willen wij de kans op verspreiding van het Coronavirus beperken. Binnen de praktijk nemen wij daarom de volgende maatregelen:

Kom alleen als u een afspraak heeft en kom niet te vroeg!

Wilt u in de wachtkamer een mondkapje dragen?

-Desinfecteer bij binnenkomst uw handen.

-Houd in de wachtkamer 1,5m afstand.

-Volg de aanwijzingen van onze medewerkers 

Heeft u verhoging, bent u verkouden met hoesten of milde benauwdheid – dus matig ziek? Het is geen noodzaak om de huisarts te bellen en volg de adviezen op van het RIVM. Laat u testen en blijf thuis tot uw klachten over zijn.

Heeft u koorts met hoesten of benauwdheid of bent u ernstig ziek? Neem dan telefonisch contact op met de praktijk.
De arts bepaalt afhankelijk van uw klachten of u gezien moet worden door een arts op het Coronacentrum bij het HAGA ziekenhuis.

Bent u bekend met een chronische ziekte of bent u ouder dan 70 jaar EN heeft u koorts met klachten van hoesten of benauwdheid? Neem dan telefonisch contact op met de praktijk.

Waar mogelijk zullen wij afspraken op de praktijk beperken en telefonisch proberen af te handelen.

Als u hoest of verkouden bent kunt u niet voor andere klachten op de praktijk gezien worden. U zult dan eerst door de arts gebeld worden.