Maatregelen ivm het Coronavirus

Als u vragen heeft over het Corona virus vindt u de meest actuele informatie op http://www.rivm.nl of http://www.thuisarts.nl.

U kunt ook bellen met vragen over het coronavirus met 0800-1351 dagelijks van 8:00-20:00uur.

In geval van twijfel neem dan altijd eerst TELEFONISCH contact op en ga niet zelf naar de praktijk/huisartsenpost of Eerste Hulp vanwege mogelijk besmettingsgevaar.

Heeft u verhoging, bent u verkouden met hoesten of milde benauwdheid – dus matig ziek? Dan adviseert de GGD u thuis te blijven tot de klachten over zijn. Het is geen noodzaak om de huisarts te bellen en er is geen reden tot testen.

Heeft u koorts met hoesten of benauwdheid of bent u ernstig ziek? Neem dan telefonisch contact op met de praktijk.
De arts bepaalt afhankelijk van uw klachten of u gezien moet worden door een arts op het Coronacentrum bij het HAGA ziekenhuis.

Bent u bekend met een chronische ziekte of bent u ouder dan 70 jaar EN heeft u koorts met klachten van hoesten of benauwdheid? Neem dan telefonisch contact op met de praktijk.

TOT SLOT:
Voor u en onze veiligheid willen wij de kans op verspreiding van het Coronavirus beperken. Binnen de praktijk nemen wij daarom de volgende maatregelen om het aantal fysieke contacten zo klein mogelijk te maken.

Waar mogelijk zullen wij afspraken op de praktijk beperken en telefonisch proberen af te handelen. Als u reeds een afspraak heeft staan kan u gebeld worden om deze om te zetten in een telefonisch consult.

Als u hoest of verkouden bent kunt u niet voor andere klachten op de praktijk gezien worden. U zult dan eerst door de arts gebeld worden.