Per 1 januari 2019 neem ik de praktijk van dokter Sukul over. Vanaf die datum worden de patienten van beide praktijken samengevoegd. Voor de huidige patienten van de praktijk verandert er niets. Voor de nieuwe patienten die van de praktijk van Sukul overkomen: van harte welkom! U kunt vanaf 2019 bij ons terecht op zowel Regentesselaan 277 en Regentesseplein 14.

Het oude pand van dokter Sukul aan de Beeklaan 159 zal vanaf januari verbouwd gaan worden. De verwachting is dat dit circa 4 maanden in beslag zal nemen. Hierna is de bedoeling dat de gehele praktijk zal verhuizen naar Beeklaan 159, en dat de huidige locaties aan de Regentesselaan 277 en Regentesseplein 14 dan zullen gaan sluiten. We zijn ervan overtuigd dat wij straks op de nieuwe locatie (op de begande grond) u nog beter van dienst kunnen zijn.

Op de locatie Regentesselaan 277 heeft dokter Ramdin spreekuur op maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag (ochtend inloop, middag afspraak). Op vrijdag kunt u de hele dag terecht bij dokter Mw. M. Rodmall (alleen op afspraak!).

Op de locatie Regentesseplein 14 is er per 1 januari 2019 op 4 dagen spreekuur; u kunt hiervoor terecht bij dokter Mw. Rodmall, dokter Mw. Van den Heijkant en dokter Mw. Van den Bongaardt. Daarnaast zijn de diabetesverpleegkundige Usha en POH-GGZ (psycholoog) Mw Safina Mahmoud ook op deze locatie werkzaam.